Skip to content

Un mes per: FESTA NADAL ’11. Una tasca d’equip.

20 Novembre, 2011

Encara que la Festa de Nadal de Turó no està organitzada directament per l’Escola de Música, sí que hi tenim molt a dir, i no només per la implicació directa d’alguns professors, sinó perquè es tracta d’un musical.

Comença el compte enrere. Queda un mes, i la feina “bruta” està feta. La gravació de les cançons, l’escriptura del guió, el disseny de l’escenografia… és feina que no es veu però que és fonamental i en la que hi ha un equip de persones que hi porten mesos treballant.

   

A paritr d’ara comença la fase que podríem titular, de muntatge “enfora”: preparació de l’escenari, decorats, coreografies, assajos de les classes, etc.

  

Sens dubte, una activitat que requereix de la implicació de molts professors, de molts alumnes, i d’un bon grup de persones que desenvolupen tasques concretes. I és sens dubte també, una actitivitat que ens fa crèixer com a equip.

Anuncis
2 comentaris leave one →
  1. Sandra Mendez permalink
    21 Novembre, 2011 17:51

    Muchas gracias por hacer que viva en nosotros un año mas la ilusión por el festival de Nadal!!! Admiramos muchiiiiiiisimo vuestro trabajo y esfuerzo !!! Sois un equipo perfecto y estamos orgullosos de vosotros !!

  2. Teresa Blanco permalink
    21 Novembre, 2011 20:20

    Ya estamos esperando con mucha ilusión la llegada del día de la fiesta de Navidad. Estamos seguros de que un año más podremos compartir con mucha ilusión todo vuestro trabajo y esfuerzo. Muchas gracias!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: